Huiduitslag


Wat is huiduitslag?

Huid-Zon-Jeuk-Letopdezon

De huid is de spiegel van onze gezondheid, is een oud gezegde. Dat dit maar al te waar is ondervinden we allemaal. De huid is namelijk gevoelig voor elke verandering, zowel van binnenuit als van buitenaf. Van binnenuit kunnen bijvoorbeeld hormonen een rol spelen, maar ook de spijsvertering of emoties zoals spanningen of zorgen. Van buitenaf hebben bijvoorbeeld weersinvloeden, airconditioning en centrale verwarming een invloed op uw huid. Een allergie voor voedsel kan ook de huiduitslag veroorzaken.


De symptomen van huiduitslag

Uw huid kan vet worden of juist erg droog, gaan schilferen of puistjes vertonen. Ook kunnen zich rode vlekjes voordoen, bijvoorbeeld in het gezicht (van uw baby). Ook kan de huiduitslag gepaard gaan met jeuk.


wamtebultjes zonnebultjes  zonne uitslag huidwamtebultjes zonnebultjes  zonne uitslag huid

Aanbevolen door LET OP DE ZON De beste behandeling van en tegen warmte - zonne - hitte bultjes en uitslag. Bestel dit product direct en neem het altijd mee op vakantie! Kijk Hier.De soorten huiduitslag en huidziekten. 

Uw huiduitslag kan bestaan uit een van de volgende huidziekten. Deze zijn ter informatie, huiduitslag kan ook heel onschuldig zijn. 

ALLERGIE WEBSHOP  DE ONLINE ALLERGIE WINKEL VOOR U EN UW KIND. GA NU KIJKEN!


-Acne

Benzac 50mg/ml Gel

Acne komt veelvuldig voor bij mensen. Kort gezegd is acne een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Veelal tijdens de pubertijd komen "jeugdpuistjes" voor maar ook op latere leeftijd kan acne voorkomen. Het is vooral schaamte wat mensen ervaren. Acne is cosmetisch storend en de puistjes kunnen erg hinderlijk zijn. Puistjes zijn niet per definitie acne, hieronder kunt u meer informatie vinden.

-Eczeem

Eczeem wordt gebruikt al verzamelnaam voor huidaandoeningen waarbij de huid een ontstekingsreactie vertoont. Hierdoor kun je last krijgen van jeuk, rode plekken, schilfers en een droge huid. Eczeem is een chronische huidaandoening, eczeem kent vaak een afwisseling tussen rustige periodes en periodes waarin het eczeem opspeelt.


Dermalex Repair Eczeem Baby & Kind Dermalex Repair Eczeem 30 gr

Aanbevolen door LET OP DE ZON De beste crème tegen eczeem: 

Dermalex Repair Eczeem

Voor baby en kind, Dermalex Repair Eczeem Baby en Kind Bestellen voor 21:00 uur, morgen al in huis. Het hele jaar door verkrijgbaar! 


Dermalex Repair Psoriasis Creme

-Psoriasis

Psoriasis is een chronische, niet besmettelijke huidziekte die erg veel voorkomt. Psoriasis ontstaat omdat het immuunsysteem verkeerde signalen afgeeft aan het lichaam. Hierdoor worden de huid cellen 6 tot 9 keer sneller aangemaakt dan bij iemand zonder psoriasis. Kenmerken van psoriasis zijn rode plekken, jeuk en huidschilfers.

-Candida / Schimmelinfectie van de huid

Centrafarm Creme Miconazolnitraat

Bij een schimmelinfectie ontstaan rode plekken op de huid met schilfers langs de randen. Deze plekken kunnen rond zijn, deze vorm van schimmelinfectie word ringworm genoemd. De rode plekken op de huid kunnen gaan jeuken en een branderig gevoel geven.

Durex Condooms

-Soa

Er zijn drie soa's die symptomen hebben die zichtbaar zijn op de huid. Dit zijn:-Herpes Genitalis-Syfilis-Schurft

Dag wrat!

-Wratten

Wratten zijn meestal bloemkoolachtige uitgroeisels / bobbels op de huid. Ze kunnen voorkomen in wisselende aantallen en groottes voor op het gehele lichaam. Voorkeursplaatsen zijn de handen en voeten. Veel mensen hebben in hun leven wel eens last wratten. Ze zijn ongevaarlijk en meestal verdwijnen ze vanzelf.

Biodermal Litteken Creme

-Littekens

Littekens zijn zichtbare en blijvende afwijkingen van de huid. Meestal is dit het gevolg van de genezing van de na een diepe beschadiging. Bij oppervlakkige beschadigingen aan alleen de opperhuid door bijvoorbeeld een schaafwond zullen geen littekens ontstaan. Pas wanneer ook de lederhuid beschadigd raakt zal de huid zich herstellen en een litteken achterlaten. 

Bional Venal Beencreme

-Spataderen

Spataderen zijn aderen die verwijd zijn, hierdoor worden ze duidelijk zichtbaar op de huid. Ook kunnen spataderen voelbaar zijn onder de huid. Spataderen komen vooral voor op de benen en zijn vaak blauw en kronkelig.


ALLERGIE WEBSHOP  DE ONLINE ALLERGIE WINKEL VOOR U EN UW KIND. GA NU KIJKEN!

Wilt u meer weten over de huidziektes, kijk dan op www.letopjehuid.nl voor uitgebreidere informatie en foto's.


Huiduitslag en zon (UV straling)

Uw huid kan slecht reageren op zonlicht. Bescherm uw huid altijd met een goede anti zonnebrand crème zonder parfum en aanverwante toevoegingen. U kunt de het beste de allergie variant kopen, deze zijn extra mild voor de huid. U kunt de beste producten vinden in onze speciale allergie webshop


Voorkomen en behandelen van huiduitslag

Om onze huid gezond te houden is het belangrijk dat deze iedere dag goed reinigen. Dat wil niet zeggen dat er flink met zeep moet worden geboend. Dat zou zelfs averechts werken. Om het dunne laagje (hydrolipidefilm) dat onze huid beschermt tegen ziekteverwekkers goed in tact te houden, is gewoon water zeker zo effectief.

Voor een gezonde huid is voeding en zuurstof nodig. En omdat de huid niet van buitenaf wordt gevoed, zullen deze stoffen via het bloed moeten worden aangevoerd. Een goede doorbloeding van de huid is daarom erg belangrijk. Een goede doorbloeding kunt u stimuleren door:

  • voldoende beweging
  • borstelmassages
  • regelmatig douchen met afwisselend koud en warm water.
  • Ga naar een mineralen bad, zout bad in de Spa, dit helpt. Net als zeewater doen mineralen en zout water heel veel voor de huid! Zie of er een Spa bij u in de buurt zit… Voeding en huiduitslag, voedingsadvies.

Gebruik bij huiduitslag volwaardige voeding, met volop vitaminen en mineralen. Bijvoorbeeld: verse groente en fruit, rauwkost, volkorenproducten, zilvervliesrijst. 
Vermijd verzadigde (dierlijke) vetten, gebruik liever plantaardige, meervoudig onverzadigde vetten. 
Voor een goede huidfunctie zijn essentiële vetzuren onmisbaar, bijvoorbeeld in de vorm van teunisbloemolie, lijnzaadolie, zonnebloemolie en olijfolie. Gebruik in plaats van volle melk liever zure melkproducten, zoals karnemelk, biogarde, kwark.
Drink voldoende, ten minste 1,5 tot 2 liter (mineraalarm bronwater of kruidenthee). Veel drinken is één van de beste manieren om de huid in goede conditie te houden! 
Bron: Biohorma 2011. Natuurlijk & Gezond. Gezond leven in harmonie met de natuur. Uitgeverij Mix Media B.V., Lelystad


ALLERGIE WEBSHOP  DE ONLINE ALLERGIE WINKEL VOOR U EN UW KIND. GA NU KIJKEN!


Voeding en huiduitslag, voedingsadvies.

De beste producten die wij aanraden bij huiduitslag helpen goed bij huidslag. Kijk hieronder om uw huiduitslag te behandelen zodat u weer een fijn gevoel heeft. Heeft u een aanrader, laat het ons gerust weten. 


-NIVEA Kids Pure & Sensitive SUn Spray 50+. Bescherm uw kind tegen de zon. 

allergie-baby-kind-zon-huid-jeuk-rode-letopdezon

De huid van een baby of kind is (vaak) gevoeliger voor de zon dan die van een volwassene en maakt minder pigment aan. Speciaal voor de gevoelige kinderhuid heeft NIVEA SUN daarom een milde en veilige bescherming ontwikkeld die de kans op overgevoeligheidsreacties vermindert en maximale bescherming biedt. Gemakkelijk aan te brengen. Trekt snel in. Vrij van parfum, kleurstof en parabenen. Bevat effectief uva/uvb-filtersysteem voor onmiddellijke en langdurige bescherming.              

Bestel hier-NIVEA Kids Swim & Play Zonnebrand 50+. Bescherm uw kind tegen de zon. 

Letopdezon-Nivea-Sun-Water-Play-Zonneallergie

Zomer betekent voor kinderen eindeloos spelplezier aan en in het water.
Om hun huid maximaal te behoeden voor de schadelijke UVA- en UVB-stralen, ontwikkelde NIVEA Sun de zonnemelk Swim & Play, de gedroomde bondgenoot om uw oogappels te beschermen.
De melk is perfect geschikt voor de gevoelige kinderhuid en is extra water resistant.
Maakt het mogelijk om langer in het water te blijven terwijl de huid beschermd blijft tegen de zon.

Bestel hier

allergie, zon en allergie, gevaren van zonnen. Zonnen en zonnebrand. Jeuk, huid uitslag, rode huid, jeukende huid, jeukende neus, jeukende vlekken, jeukende blaasjes. Zon. UV straling. Allergie, hooikoorts, zonneallergie. Alles over informatie over gevaren van zon. Jeuk, zon, huid. symptomen van zonneallergie. Melanoom. Huidkanker door zon. Zon. Zon. Zonneallergie. PMLE. Heb ik zonneallergie. Heb ik huidkanker. Heb ik hooikoorts. Heb ik een melanoom. Heb ik zonnebrand. 


ALLERGIE WEBSHOP  DE ONLINE ALLERGIE WINKEL VOOR U EN UW KIND. GA NU KIJKEN!

 


Google
Letopdezon bedankt u voor uw bezoek. Kom snel terug voor alle updates en nieuws over o.a. zonneallergie, huidkanker, zonnebrand en UV bescherming voor u en uw baby/kind.